Rolls Royce Corniche – Full restaurering av interiør

ROLLS ROYCE CORNICHE CAB - FULL RESTAURERING AV INTERIØR

Rolls Royce Corniche Cab - Full restaurering av interiør

Klassisk Rolls Royce Cornishe cab, med et ganske dårlig vedlikeholdt interiør har vært inne for full restaurering. Interiøret bar preg av å være svært møkkete samtidig som fargen hadde falmet betydelig igjennom årene. Det var også diverse hull og skader flere steder.

Tilstand før reparasjon

Her ser man tydelig tilstanden på interiøret før påbegynt restaurering. Mange års møkk, uttørking og falming av sol har satt sitt preg på interiøret. Selv biler fra dette tiåret skal ikke ha blanke seter slik som det fremkommer her. Vi opplever ofte at folk ikke er klar over hvilken tilstand og glansgrad setene skal ha originalt. Og det blir ofte påført pleieprodukter uten å rense interiøret først.

Produkter til behandling av eldre interiør

470kr
1.129kr
110kr
Tomt på lager
2.990kr

Tilgjengelig som restordre

Reparasjon

Alle seter, midtkonsoll, dørtrekk og andre løse deler i skinn ble demontert. Deretter ble interiøret omhyggelig renset. Hull, rifter og skader ble reparert med lim og sparkel. Mye maskeringsjobb på to-farget interiør.

Rolls Royce prosjekt video

Lakkering

Vi utførte jobben her med lakkering på “proff metode”. Det vil si at vi bruker grunding(primer), fargepigment og tilslutt klarlakk(top coat) med herder. Dette er en mer holdbar reparasjon og en bedre reparasjonsmetode enn Leather Fresh på så slitt interiør.

Ferdig bil

Dette er den fjerde Rolls Royce vi totalrestaurerer innvendig. På denne bilen gikk det med ca 70 timer innvendig. I tillegg  ble bilen grundig vasket utvendig og polert.

Ta kontakt dersom du har liknende eller mindre prosjekt du ønsker pris på.

Kontakt oss!

[contact-form-7 404 "Not Found"]