CASE 2

Restaurering av Erik Jørgensen designmøbler i aniline skinn.

Nydelige møbler som har blitt utsatt for tidens tann. Hovedproblemet med møblene var falming av fargen. Anilin skinn er den skinntypen som har mest naturlig finish, og du vil kunne se alle naturlige markeringer. Aniline er mindre slitesterkt, da overflaten ofte er ubehandlet. Aniline skinn kan farges med aniline skinnfarger, men har ingen overflatebehandlig og er utsatt for misfarging og flekker. Skinnet kan derimot behandles for å øke motstandseffekten mot flekker, men Aniline skinn vil falme over tid.

Kunden ønsket at skinnet skulle bli mest mulig motstandsdyktig mot slitasje enkelt å vedlikeholde. Vi valgte derfor å hel lakkere møblene og påføre top coat. På den måten forsvinner anilne kvaliteten og skinnet blir da permanent pigmentert. Småskader ble reparert med COLOURLOCK LEATHER FILLER og presset ny struktur med COLOURLOCK STRUKTUR SETT. Farge var hel sort med matt top coat.
.

colourlock
ColourLock® er verdensledende produsent av rens og vedlikeholdsprodukter for skinn. I samarbeid med Car-Spa AS tilbyr vi kompetanse og erfaring som i kombinasjon med våre produkter gir markedets beste resultat.