Vi tar på oss oppdrag i østlandsområdet for rens og reparasjon dersom delene er mulig å frakte til vårt verksted.

RENS OG IMPREGNERING

De aller fleste båtinteriør kommer originalt i matt utførelse. Er skinnet ditt blankt, er det påført feil vedlikeholdsprodukter, eller så er det rett og slett blitt møkkete. Med produkter skreddersydd for skinn kan vi rense veldig møkkete interiør og i tillegg tilføre naturlige oljer tilbake til skinnet. Det siste er viktig for å bevare fleksibiliteten i skinnet.

 

Skinnet i nye båter trenger for eksempel ikke fuktighet, men det trenger beskyttelse mot slitasje og misfarging. Her har ColourLock det markedsledende produktet ColourLock Leather Shield.

REPARASJON

Ved mangel på vedlikehold er det ikke uvanlig at det oppstår skader på områder som er utsatt for mye fysisk slitasje. Vi reparerer daglig slitasje på sidevanger, ratt, sitteputer, ryggputer, padding og større restaureringsprosjekter. Med ColourLock sine markedsledende produkter klarer vi å reparere hull/rifter og andre småskader. Vi etterligner også skinnets originale struktur ved å kopiere strukturen og presse den inn i det reparerte området. Deretter blandes farge for hånd til eksakt match av bilens originale interiørfarge. Ta kontakt for pristilbud på reparasjon av interiøret i din båt.

SLIK JOBBER VI

[custom_font font_family=”Raleway” font_size=”16″ line_height=”26″ font_style=”normal” text_align=”center” font_weight=”300″ text_decoration=”none” text_shadow=”no” color=”#ffffff”]

Som offisielt godkjent verksted for Tyske Lederzentrum GmbH (produsent av ColourLock) leverer vi tjenester og produkter godkjent av verdens ledende bilprodusenter. Her kan du se et eksempl på hvordan vi jobber.

[/custom_font]
colourlock
ColourLock® er verdensledende produsent av rens og vedlikeholdsprodukter for skinn. I samarbeid med Car-Spa AS tilbyr vi kompetanse og erfaring som i kombinasjon med våre produkter gir markedets beste resultat.