RENS OG IMPREGNERING

Skinn er et av naturens store gaver. Det er et slitesterkt, fleksibelt, isolerende, robust og, men det trenger vedlikehold og pleie. Hvis skinnet ikke er blitt behandlet på en stund, må skinnet renses skikkelig for å sikre et godt resultat. Colourlock har mange års erfaring med rens og vedlikehold av skinnprodukter, og har produktene og erfaringen som skal til for å sikrestille topp resultater.

REPARASJON

Skinn er et ”levende” materiale og kan, hvis det ikke behandles, tørke ut og sprekke over tid. Daglig bruk, skarpe gjenstander og annen slitasje kan også påføre skinnet skader. Heldigvis finnes det metoder og produkter som kan redde dine møbler. Misfarging, sprekker, dype rift eller hull kan med våre produkter og kunnskap bli like bra som når det var nytt. Resultatet kan komme til å overraske deg!

SLIK JOBBER VI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam tincidunt justo elit, non imperdiet diam interdum a. Donec vel porta odio, a condimentum tellus. Fusce vel ante urna. Vestibulum viverra nulla ut massa facilisis venenatis

colourlock
ColourLock® er verdensledende produsent av rens og vedlikeholdsprodukter for skinn. I samarbeid med Car-Spa AS tilbyr vi kompetanse og erfaring som i kombinasjon med våre produkter gir markedets beste resultat.
Søk
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type