RENS

Eksklusive vesker kan mange ganger være en dyr investering. Derfor er det viktig å jevnlig vedlikeholde disse, for å sikre lang levetid og bruksglede. ColourLock leverer produkter godkjent av blant annet Gucci og Aigner. Ta kontakt for tilbud på vedlikehold eller reparasjon av din veske.

REPARASJON

Merker etter kulepenn, slitasje eller misfarging kan repareres. Det er viktig å få fastslått hvilken type skinn som er benyttet, slik at man kan velge rett fremgangsmåte for reparasjon. I likhet med møbler blir det benyttet mange ulike skinntyper på vesker, klær og sko. Alt fra eksotiske dyrearter til skinn som er sensitivt for fuktighet. Pristilbud gis etter besiktigelse.

SLIK JOBBER VI

[custom_font font_family=”Raleway” font_size=”16″ line_height=”26″ font_style=”normal” text_align=”center” font_weight=”300″ text_decoration=”none” text_shadow=”no” color=”#ffffff”]

Som offisielt godkjent verksted for Tyske Lederzentrum GmbH (produsent av ColourLock) leverer vi tjenester og produkter godkjent av verdens ledende bilprodusenter. Her kan du se et eksempl på hvordan vi jobber.

[/custom_font]
colourlock
ColourLock® er verdensledende produsent av rens og vedlikeholdsprodukter for skinn. I samarbeid med Car-Spa AS tilbyr vi kompetanse og erfaring som i kombinasjon med våre produkter gir markedets beste resultat.