Tjenester

11 DSC 0352 kopi 2

Møbler

Skinn er et levende materiale. Hvis det ikke behandles kan det over tid både tørke ut og sprekke. Daglig bruk, skarpe gjenstander og annen slitasje kan også påføre skinnet skader. Heldigvis finnes det produkter for å pleie og bevare skinnet best mulig – og hvis uhellet først er ute kan mange skader repareres! Misfarging, sprekker, dype rifter eller hull kan i veldig mange tilfeller repareres av våre eksperter på nettopp skinn.

Bilinteriør

Slitt, møkkete, misfarget eller uttørket skinninteriør? Vi leverer reparasjoner og produkter som er godkjent av ledende bilprodusenter og som også benyttes i produksjon av bilinteriør på fabrikkene. ColourLock har mange års erfaring med rens og vedlikehold av bilinteriør, og har produktene og kunnskapen som skal til for å sikrestille topp resultater.

1040547
t bat pic2 v1

BÅT

Alt skinn mister sin glans og mykhet over tid, og dette kan medføre sprekkdannelser og misfarging i skinnet. Dette gjelder spesielt skinn som er utsatt for høy slitasje eller annen ytre påkjenning. Dette gjelder spesielt skinn i båt. Jevnlig vedlikehold, vil forsinke denne aldringsprosessen betydelig. Både nytt og gammelt skinn trenger pleie. Vi hjelper deg med å utføre vedlikehold og reparasjon av interiøret i din båt, og ta vare på investeringen din både nå og i fremtiden

FLY

Selv flyinteriør i skinn, trenger pleie. Vi har erfaring med rens og reparasjon av interiør i både kommersielle fly, privatfly og helikopter. Våre produkter er bland annet godkjent av Lufthansa.

forside case4 before 300

colourlock

ColourLock® er verdensledende produsent av rens og vedlikeholdsprodukter for skinn. I samarbeid med Car-Spa AS tilbyr vi kompetanse og erfaring som i kombinasjon med våre produkter gir markedets beste resultat.