COLOURLOCK

ColourLock tilbyr høykvalitetsprodukter for rensing, vedlikehold og reparasjon av av skinn i 38 ulike land verden over. Vi jobber med de største bil-og møbelprodusentene i verden, og med verdens ledende bilpleiere.

Vi KAN skinn og utvikler og produserer produkter av høyeste kvalitet for både profesjonelle brukere og for sluttkunder. Vår målsetning er å tilby dere innsyn i vår kunnskap og våre tekniske løsninger, som igjen skal gjøre deg best mulig rustet til å få de aller beste resultatene.

I 1993, registrerte Anthony Bogacki (Selskapets grunnlegger) tre patenter på et materiale som skulle pleie og beskytte skinn og stoffer fra solskader. Navnet på produktene skulle referere til den sterke solen i New Zealand. ColourLock kan oversettes til ”hvelvet som beskytter fargene”, og logoen viser solstrålene som skinner ned på ordet Colour.

 

Som de første i verden, fant ColourLock sine forskere ut at moderne skinn, ikke bare trenger fuktighet for å se bra ut over tid. Dette åpnet for nye måter å beskytte og pleie skinnet på, for å unngå slitasje og sprekker. I 1995 flytter selskapet produksjonen sin til Tyskland. Flyttingen til Tyskland plasserte selskapet i nærheten av flere av verdens største bilprodusenter, og dette var starten på en ny og spennende reise for ColourLock.

 

Parallelt med arbeidet med skinnmaterialer i bil, har selskapet vært tro mot utgangspunktet sitt og jobber i dag med alle de største og mest anerkjente møbelprodusentene i Europa, som både selger og bruker ColourLock sine produkter i produksjonen.

timeline_pre_loader

1994

Selskapet etableres i Whellington, New Zealand

1995

Verdens største møbelprodusent, begynner å teste ut ColourLock sine produkter og starter salg av produktene i 64 land. Samme året flytter selskapet produksjonen sin til Tyskland

2003

Mercedes Benz begynner å bruke ColourLock sine produkter i produksjons av biler

2007

Volkswagen starter å selge ColourLock sine produkter, under eget navn, i hele verden

2007

ColouLock etablerer et datterselskap i Polen

2008

BMW tester og godkjenner ColourLock sine produkter

2008

Alle Audi og VW merkeforhandlere begynner å selge ColourLock sine produkter i Polen

2017

Carspa AS tar over det offisielle agenturet av Colourlock i Norge

MERKEVARER SOM BRUKER COLOURLOCk